חוזר: מעצמה נגד בזק בינלאומי! חסימת האתר שלנו בבזק בינלאומי! | | אל תשברו רותם גם לזה ימצא פיתרון בסופו של דבר חזק ואמץ
השבוע רציתי לעבור אליהם, איזה מזל.
הבעיה הזאת נגררת ומתרחבת מיום ליום, שבוע 012, פתאום בזק בינלאומי, ובסוף נטויז'ן נותרה הספקית האמינה היחידה, זו שדווקא רציתי לעזוב.
אני ממליץ לכולכם לעבור, הפינג לחול אמנם נמוך יחסית, אבל המחיר מצוין והתנאים טובים.
אם כשאתם מנסים להתנתק מבזק בינלאומי הם מבקשים ממכם דמי ניתוק, תגידו שאתם מנתקים בגלל טיב השרות ובגלל שהם חרגו מהמותר לכן אינכם חייבים להם דבר
ואם גם זה לא יעזור ואני מקווה שתגיבו על הנושא פה, תשאירו את שם המשתמש שלכם ופרטים אישיים על מנת שנשלח להם פקס עם כל החשבונות שמבקשים להתנתק עם כל הסעיפים שיחויבו אותם לנתק אתכם בלי דמי ניתוק. אתם התחייבתם לאינטרנט חופשי ומה שאתם מקבלים זה אינטרנט מוגבל שלא על פי חוק וזה בושה וחרפה.
ואל תהיו נאיבים או פראיירים או שלחלופין תלכו במחשבה של "טוב , נעבור לקהילה אחרת" כי זו רק ההתחלה מבחינתם וגם אם תעברו לקהילה אחרת שתחליף אותנו, דבר שאני מאד מקווה שלא יקרה, אז גם את הקהילה הזו הם יחסמו כי הם מנצלים את רוחב הפס שלה, צריך להכות בברזל כשהוא עוד חם.
מוזר שאנשים משלמים מאות שקלים על אינטרנט מהיר, אבל מצד שני החברות אינן מוכנות לספק את המהירויות שעליהם אנחנו משלמים.
נורא מעניין אותי אם יש אופציה לקנות פס מחו"ל ולתפעל אותו דרך הארץ. אפשר לנסות לדבר עם התשתיות ולבדוק אם הם מוכנים לשמוע אופציה כזו אבל צריך משהו הרבה יותר גדול מהאתר הזה אני מקווה שעוד קהילות וליצ'רים למינהם יתעוררו ויתחילו לאיים בניתוקים
נערך אחרון על ידי Bad in bed : 04-03-2008 ב 00:15 AM |