27-08-2007, 20:04 PM
|
#3 |
| VIP-TRY
תודה: 54
המשתמש קיבל 50,156 תודות ב 4,334 הודעות
| מדריך|למצוא כל סרט שתרצו+פירסום+מדריך להורדה משרתים+Hjsplit | | המדריך הגדול של פורום סרטים 
שלום לכולם, מדריך זה נפתח כדי לתת למשתמשים בפורום מקורות הורדה כדי שיוכלו לעדכן בפורום.
כאן נרשום גם איך תפרסמו הודעות + לינקים, בקיצור כל מה שצריך לעשות בפורום זה מפורט כאן!
במדריך זה נעסוק ב: מקורות - העיקר, הלינקים של הסרטים!, נתמקד באתרים שמביאים לינקים לסרטים. אתרי סיקורים - אתרים שמהם נביא סיקורים בעברית לסרטים. פירסום האשכול - איך מאחדים הכל ביחד לאשכול יפה!. מקורות: מקור 1:
המקור הראשון ProjectW לחצו כאן לכניסה אתר באמת באמת נוח לעידכון סרטים, משחקים ותוכנות.
ראו תמונה: גודל התמונה שונה. לחץ כאן כדי להראות את התמונה המלאה. גודל התמונה המלאה הוא 800x572. מקור 2: (מומלץ!)
עכשיו הגענו לאתר שבעצם האתר היחידי הזה יכול להוביל אתכם להרבה אתרים נוספים PhazeDDL
לכניסה לחצו כאן
אתר מעולה, מעדכן מכמות ניקרת של אתרי סרטים בחו"ל, ולא מעלה רק מעצמו, מומולץ, ראו תמונה: גודל התמונה שונה. לחץ כאן כדי להראות את התמונה המלאה. גודל התמונה המלאה הוא 800x600. מקור 3: (מומלץ!)
לכניסה לחצו כאן
מקור ענקי של סרטים, משחקים וכל מה שעולה בראש שלכם , פשוט מומלץ, מעדכן ממלא אתרים בחו"ל.
ראו תמונה: גודל התמונה שונה. לחץ כאן כדי להראות את התמונה המלאה. גודל התמונה המלאה הוא 800x572. אתרי סיקורים: NFO:
לכניסה לחצו כאן.
האתר עם הכי הרבה סרטים חדשים, מסקרים ראשונים את כל הסרטים החדשים.
דוגמה לסיקור אצל NFO: לחץ כאן כדי להראות את התמונה המלאה ליונטוורק:
לכניסה לחצו כאן.
האתר עם הסיקורים הכי מעמיקים על סרטים והכי רחבים.
מכיל את מירב הסרטים הישנים.
ראו תמונה: גודל התמונה שונה. לחץ כאן כדי להראות את התמונה המלאה. גודל התמונה המלאה הוא 799x569. פירסום האשכול:
כאן אעשה איתכם דוגמה לפרסום אשכול מהאתרים הנ"ל שבמדריך, מקור + סיקור. המקור:
נכנסתי לאתר PhazeDDL ורציתי לעדכן את הסרט Children Of Men,
ביצעתי חיפוש והגעתי למקור הזה. סיקור:
נכנסתי לאתר דונקי ומצאתי לסרט את הסיקור הזה. האשכול עצמו:
עכשיו אחרי שהשגתי את כל הדברים שאני צריך לעידכון סרט, אני שם כותרת כזו:
גודל הסרט-חלקי ההורדה-שם הסרט
אחר כך, שמים את פוסטר הסרט ראשון,
אחריו שמים את פרטי הסרט, שזה חברת הפקה, שנה וכדומה. (אם יש לכם, לא חובה).
אח"כ את סיקור הסרט, ואחריו את ההורדה ומפרסמים. פה הסיקור שאני (ואתם חח) עשינו. 
אם יש בעיות הגיבו כאן וננסה לעזור לכם בכל מה שתרצו. HTTP | Children Of Men | 8 Parts | 700 Mb קרדיטים:
eaxo  Omri.Bd 
נערך אחרון על ידי E.B : 27-08-2007 ב 21:14 PM.
|
| |